ZONA E RALKSIT- SAUNA DHE JAKUZZI

Nese po kerkoni per nje eksperience te vertete relaksi atehere mos e humbisni Zonen e Relaksit ne Hotel Flower. Shijoni masazhin me uje  ne jakuzin tone dhe nje sauna, do te  ndiheni te riperterire dhe plot energji!

Qendra Wellness- Masazh & Terapi

masazhStafi jone profesional do te kujdeset per ju duke ju ofruar trajtime te ndryshme dhe disa lloje masazhesh prej te cileve do te mund te zgjidhni ate qe preferoni. Shijoni ne maksimum pushimet tuaja dhe mos hezitoni te rezervoni !

Did you like this? Share it!